Home > Masaj Erotic Body – clasic

Masaj Erotic Body – clasic

Masaj erotic tantric, masaj senzual, te conduce spre sublim in ritm vibrant.
Acest masaj cuprinde, pe parcursul unei ore, o succesiune de 4 tipuri de masaj:
- masaj de relaxare pe intregul corp (masaj suedez)
- masaj body to body (corp la corp, cu ulei, asemanator cumva cu nuru massage)
- masaj senzual
- masaj erotic in zone erogene, masaj lingam.

Daca nu ai fost pana acum la masaj erotic, salonul nostru este locul perfect unde poti debuta.
Iti garantam ca te vei simti minunat, iar masajul erotic clasic e cel mai bun mod de a te familiariza cu serviciile pe care le oferim.

La Noblesse Unic – Private Massage & SPA , serviciile de intretinere corporala reprezinta principalul domeniu de activitate.

Detalii despre masaj erotic adevarat la Noblesse Unic. Pentru noi e ceva ce denumim deja masaj erotic clasic, pentru tine poate fi ceva nou, o experienta super, o modalitate de a atinge o stare de spirit pe care nu ai mai experimentat-o pana acum! Curaj!

Indiferent de problemele zilnice cu care va confruntati, suntem siguri ca ati venit la noi pentru relaxare.

Masajul este de-acum „la moda” si nu ne propunem sa-i scolim aici pe neavizati.

Noblesse Unic – Private Massage &  SPA cuprinde mai multe camere de masaj si de asemenea mai multe spatii de primire, asigurand astfel o confidentialitate sporita fata de alte localuri de gen. Totodata, exista suficient spatiu incat sa nu grabim plecarea clientilor in dorinta de a primi alti clienti.

Sedinta de masaj se desfasoara pe parcursul unei ore, din care 50 de minute sunt destinate masajului efectiv, iar restul sunt pentru dus.

Desi reprezinta un lucru absolut normal, faptul ca specificam clientilor ca „inainte de a folosi oricare din serviciile noastre dusul este obligatoriu”, unora inca li se pare un afront.

Masajul poate fi efectuat de catre una, doua sau mai multe maseuze.

Pot beneficia de serviciile de masaj atat barbatii cat si femeile.

In ultima vreme, din ce in ce mai multe cupluri aleg sa-si petreaca timpul in comun la salonul nostru, de aceea lor ne adresam cu oferte personalizate.

Desfasurarea efectiva a orei de masaj

In urma unei prezentari, clientul alege dintre mai multe maseuze pe cea care doreste sa-i efectueze sedinta de masaj erotic.

Atat inainte, cat si in timpul sau dupa ora de masaj, clientii pot servi contra cost bauturi alcoolice si racoritoare din sortimentul diversificat oferit de barul propriu, al carui meniu il puteti consulta in sectiunea lounge bar.

Pe tot parcursul sedintei de masaj tinuta clientului este nud.

Ora incepe cu masajul de relaxare, pe care noi il consideram de o importanta majora.

Cand maseuza simte clientul suficient de relaxat, urmeaza masajul senzual si apoi body masajul, introducand-se astfel o atmosfera cu adevarat speciala.

Punctul culminant al senzualitatii il reprezinta atingerea de catre client a starii de maxima placere prin masarea zonelor erogene ale acestuia.

Relaxarea va fi astfel totala, iar cu siguranta ca veti decide ca evadarea din cotidian a meritat si revenirea la noi va fi doar o chestiune de timp.