Home > Foto maseuze

Foto maseuze


Dragi clienti,
Pentru a vizualiza mai multe fotografii si profilele complete ale maseuzelor noastre actuale va rugam vizitati
www.private-massage.ro

Pe langa maseuzele listate cu fotografii in aceasta rubrica, daca veniti la Noblesse Unic mai puteti face masaj cu urmatoarele superbe fete:
-
ACEASTA PAGINA CONTINE: FOTOGRAFII 100% REALE!

***

PROMOTIILE LUNII FEBRUARIE
PROMOTIE PENTRU REZERVARE ONLINE

DISCOUNT Faceti o rezervare online folosind formularul dedicat de la noi de pe site si primiti 50 Ron discount la masajul erotic clasic, erotic VIP fantezie si pachete SPA. Masajul trebuie sa inceapa pana in ora 17:00. Promotie valabila in fiecare zi a saptamanii. Urmariti linkul de mai jos pentru a rezerva:
https://www.private-massage.ro/rezervare-online/


PROMOTIE 100 Ron CADOU DE ZIUA TA
Iti facem si nou un cadou de ziua ta! Viziteaza-ne chiar de ziua ta (sau o zi mai inainte sau cu o zi dupa, daca esti prea ocupat chiar in ziua magica). Cumpara un masaj erotic clasic, erotic VIP fantezie sau pachet SPA, si primesti pe loc 100 Ron discount la nota de plata. Clientul trebuie sa faca dovada datei nasterii cu un act de identitate. Aceasta oferta nu poate fi cumulata cu alte oferte/promotii/discounturi. Serviciile care includ 2 maseuze simultan sunt excluse din oferta.


SAUNA GRATUIT!
Luna aceasta oferim gratuit 15 minute de acces la sauna tuturor clientilor care rezerva o sesiune de masaj, indiferent de ora la care ne vizitati.
Astfel, primiti 75 minute la pret de 60, deoarece faceti 15 minute de sauna gratuit + 60 minute de masaj.
Va asteptam cu drag!